چاپ کردن این صفحه

سنجش قرآن‌آموزان طرح ملی تلاوت در جلسات قرآن

نوجوانان طرح ملی تلاوت با حضور در جلسات قرآن کریم، به ارزیابی خود می‌پردازند. محمد‌هادی زاهدی‌مقدم، مدیر آموزشگاه صراط در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: براساس دستورالعمل طرح ملی تلاوت قرآن‌ کریم، نوجوانان از ترم دوم باید در جلسات قرآن حضور پیدا کنند و مورد ارزیابی قرار بگیرند.

وی ادامه داد: در کنار برنامه‌های آموزشی که در طول هفته برگزار می‌شود، روزهای چهارشنبه، ۲۵ مرداد‌ماه جلسات آکادمیک به صورت عملی با حضور اساتیدی مانند مسعود پنجه و مشهدی برپا می‌شود.

زاهدی‌مقدم افزود: در این جلسات، که با حضور ۶۵ نفر از قرآن‌آموزان طرح ملی تلاوت برگزار می‌شود و پس از تلاوت قرآن اشکالات و سطح‌بندی قرآن‌آموزان انجام می‌شود که این جلسات از ارزش بالایی در جهت تعیین و ارزیابی صدا برخوردار است.

وی خاطر نشان کرد: چهارشنبه ۲۵ مردادماه جلسه در حسینیه حضرت فاطمه زهرا(س) در خیابان سناباد، بعد از چهارراه پل خاکی، نرسیده به سناباد ۲۶ برپا می‌شود.