چاپ کردن این صفحه

شهریور؛ زمان برگزاری مرحله کشوری یازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علمی ـ کاربردی

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، علیرضا فتاحی، معاون فرهنگی ـ دانشجویی دانشگاه علمی ـ کاربردی استان فارس امروز، 7 خرداد در حاشیه مراسم افتتاحیه مرحله استانی یازدهمین جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه در جمع خبرنگاران گفت: این جشنواره  در 6 بخش شفاهی، کتبی، پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری و در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه مرحله استانی این مسابقات در 6 بخش از ابتدای خرداد ماه آغاز و تا انتهای این ماه پایان می‌یابد، افزود: امروز بخش شفاهی این مسابقات در رشته‌های قرائت ترتیل، تحقیق، حفظ 2، 5، 10، 20 و کل و همچنین اذان و صحت نماز در حال برگزاری است.
فتاحی عنوان کرد: در استان فارس در این 6 بخش 994 نفر شرکت‌کننده داشتیم که 220 نفر از آنان در بخش شفاهی به رقابت می‌پردازند.
معاون فرهنگی ـ دانشجویی دانشگاه علمی ـ کاربردی فارس از برگزاری مرحله کشوری این مسابقات در شهریورماه سال جاری خبر داد و گفت: مرحله کشوری این مسابقات به میزبانی استان قم برگزار خواهد شد که کسانی که در مرحله استانی 75 درصد امتیاز را کسب کنند به مرحله کشوری راه خواهند یافت.
وی با بیان اینکه در این مسابقات به طور کلی قریب 20 نفر به داوری می‌پردازند، گفت:‌ در مرحله شفاهی 8 داور، 4 نفر در بخش بانوان و 4 نفر در بخش آقایان به قضاوت این مسابقات خواهند پرداخت.
فتاحی عنوان کرد: داوران بخش بانوان شامل سمیه فتحی، وحیده گنبدی، زهرا ذریه، شب‌خیز و بخش آقایان شامل رسولی، وحید سروستانی، محسن فصیحیان، مهدی یقطین، جواد هاشم‌زاده و عباس رحم‌دار هستند.
معاون فرهنگی ـ دانشجویی دانشگاه علمی ـ کاربردی فارس در ادامه سخنان خود به درخشش دانشجویان، کارکنان و اساتید این دانشگاه در سال‌های قبل در این جشنواره اشاره کرد و گفت: ما هر ساله جزو سه استان برتر کشور در برگزاری این مسابقات هستیم ضمن اینکه هر سال به لحاظ تعداد ثبت نام شدگان مقام نخست را در کشور داریم.
وی اظهار کرد: بیشتر افتخارات ما در سال‌های گذشته در بخش‌های هنری و پژوهشی بوده است به طوری که در 4 سال گذشته پژوهشگر قرآنی برتر کشور از استان فارس بوده است همچنین نفرات اول در رشته‌های عکاسی، تذهیب و نقاشی گرافیک با موضوع‌های قرآنی نیز از این استان بوده است.
فتاحی در پایان خاطرنشان کرد: تأثیر این مسابقات در کشف استعدادهای برتر استان و ایجاد یک فضای قرآنی در دانشگاه علمی ـ کاربردی است که به یاری خدا تا اواسط ماه رمضان، تقریباً مرحله استانی این مسابقات در بخش‌های مختلف برگزار و نتایج آن اعلام خواهد شد