چاپ کردن این صفحه

۲۶ وقف جدید در سال جاری ثبت شد

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام رسول نیک‌سرشت، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه جهرم امروز، 24 شهریور در جمع خبرنگاران از وقف زمینی در این شهرستان خبر داد.
وی افزود: این زمین به مساحت 112 متر مربع در شهرک محمد آباد جهرم قرار دارد که  واقف ارجمند محمد دقیق زمین خود را وقف کرد.
نیک‌سرشت به ارزش تقریبی این زمین اشاره کرد و گفت: این زمین به ارزش 82 میلیون ریال با نیت احداث دارالقرآن و مطلق امور خیریه وقف شده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه جهرم با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون 26 وقف جدید در استان فارس ثبت شده است، اظهار کرد: نیت این وقف‌ها به ترتیب ساخت مسجد، توسعه حرم امام‌زاده، درمانی، ازدواج جوانان، ساخت حسینه، ساخت خانه عالم، کمک به ایتام و روضه‌خوانیبوده است.