• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

تفسیر سوره مبارکه آل عمران، بخش دهم، آیت الله

إحباط در قرآن

ایمان و ولایت همان گونه که در آغاز راه شرط است و بدون آن

بیشتر...

خطبه صد و نود و شش، بخش دوم


عِبَادَ اللّهِ، الاْنَ فَاعْلَمُوا، وَ الاَْلْسُنُ
بیشتر...

مجازات هاى بیدارکننده

شرح آیات 130 تا 131 سوره مبارکه اعراف

130وَ لَقَدْ

بیشتر...

فرهنگ قرآني: ايمان چيست؟ مؤمن كيست؟

 

«ايمان»، تنها يك «كلمه» نيست، بلكه يك «باور قلبي» است.

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
66261
80916
152503764
اوقات شرعی

طلاب انس با خداوند را تمرین کنند تا لذت فوق مادی را درک کنند

امام جمعه موقت تهران گفت: طلاب انس با خداوند را بسیار تمرین کنند که در این صورت از دنیا رهایی یافته و لذت فوق مادی را درک می کنند.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، آیت‌الله کاظم صدیقی امروز در جلسه درس اخلاق که در این حوزه برگزار شد، گفت: امیرمومنان امام علی(ع) شخصیت بزرگی داشتند و دنیا و ریاست آن نزد ایشان از آب بینی خنزیر بی‌ارزش‌تر بود.

امام جمعه موقت تهران و تولیت مدرسه علمیه امام خمینی(ره) افزود: همه ما به خصوص طلاب باید کوچک دیدن دنیا را تمرین کنیم اگر دغدغه ما دنیا باشد در خط امیرمومنان امام علی(ع) نخواهیم بود.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه طلاب با توکل و اعتماد به خداوند نباید نگران ازدواج یا شغل خود در آینده باشند، عنوان کرد: شما طلاب بسیار به خدا پناه ببرید از اینکه به شما در بیرون تحت عنوان یک روحانی و ولی خدا محبت شود اما در درون نادانسته دشمن خدا باشید که اگر چنین شود دچار بدبختی بزرگی شده‌اید.

آیت‌الله صدیقی تصریح کرد: اگر فکر ما در محدوده دنیا باشد بالا نخواهیم رفت برای رهایی از دنیا انس با خدا را تمرین کرده و او را زیاد یاد کنید که مالک و خالق ما است.

تولیت مدرسه علمیه امام خمینی(ره) با بیان اینکه سنگینی دل انسان همه مربوط به علاقه و آرزوهای دنیا است، ابراز کرد: دعاها را محض ثواب نخوانید زیرا دعا سفره انس با خدا است که انسان را از دنیای پست جدا می‌کند، دنیا به کسی وفا نکرده به ما نیز وفا نخواهد کرد.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به روایتی از امیرمومنان امام علی(ع) مبنی بر اینکه دنیا نامحرم همیشگی با من است، اظهار داشت: دنیا انسان را فریب داده، آسیب می‌زند و رها می‌کند، اگر می‌خواهید از دنیا بی‌نیاز شوید خداوند شما را بی‌نیاز می‌کند عزت در دستان خداوند است بنابراین برای به دست آوردن عزت نزد دیگران تملق نکنید که شما را با دیده حقارت بنگرد بلکه نزد خداوند به تضرع و تذلل بپردازید.

وی با بیان اینکه هر لذتی نزد لذت انس با خداوند بی‌ارزش می‌شود، گفت: اگر انس با خداوند را تمرین کنید لذت فوق مادی را درک خواهید کرد در غیر این صورت اسیر دنیا بوده و بزرگ نخواهید شد نفس اسیر دنیا کوچک می‌شود.
...........................
منبع

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری