• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

خطبه صد و هشتاد و دو، بخش دوم

 

لَمْ یُولَدْ سُبْحَانَهُ فَیَکُونَ فِی الْعِزِّ

بیشتر...

تفسیر سوره مبارکه مجادله، بخش پایانی، حجت الاسلام

شرح آیات پایانی سوره مبارکه مجادله

جلسه 11

جلسه 12

جلسه

بیشتر...

بهره گیری انسان از اختیار، انتخاب و تجربیات، دکتر

دریافت فایل

حجم: 10 MB

زمان: 44 دقیقه

بیشتر...

امام سجاد (ع) و دعا

 

انسان هنگامي كه در اين دنياي پهناور و پر از مخاطره،

بیشتر...

نفى الوهیت مسیح(علیه السلام)

شرح آیات 59 و 60 سوره مبارکه آل عمران

59- إِنَّ مَثَلَ

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
68601
37756
151894895
اوقات شرعی

چهارمین جشنواره «قصص قرآنی» زمستان امسال برگزار می‌شود

حسین فتاحی، دبیر جشنواره «قصص قرآنی» در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) عنوان کرد: برای انتشار فراخوان چهارمین دوره این جشنواره در انتظار تامین مالی اعتبارات آن و برگزاری جلسه‌ای با حضور مدیر مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه هستیم.
فتاحی یادآور شد: نخستین دوره جشنواره قصص قرآنی سال 70 و دومین دوره آن نیز سال 80 برگزار شد. همچنین جشنواره سوم سال 86 برگزار شد و قرار بود جشنواره چهارم نیز سال 91 برگزار شود که به دلیل تغییرات ساختار مدیریتی برگزاری جشنواره به تعویق افتاد. دوره‌های گذشته جشنواره توسط معاونت فرهنگی سازمان اوقاف برگزار شد و قرار است دوره چهارم را مرکز امور قرآنی این سازمان در زمستان برگزار کند.
دبیر جشنواره قصص قرآنی گفت: امیدواریم با مساعدت مدیر جدید مرکز امور قرآنی جزییات برگزاری جشنواره مشخص شود.
وی ادامه داد: موضوع اصلی جشنواره قصه‌ها و رمان‌هایی است که در قرآن کریم آمده و یا درباره پیامبر اسلام(ص)، ائمه اطهار(ع) و صحابه هستند. این جشنواره در دو گروه کودک و نوجوان و بزرگسال برگزار‌ می‌شود و یکی از بخش‌های جشنواره نیز به پژوهش‌های حوزه قصص قرآنی اختصاص دارد.
فتاحی تصریح کرد: داستان بهترین روش برای آشنا کردن جامعه اسلامی با زندگی پیامبر اسلام(ص) و ائمه(ع) است و یکی از اهداف اصلی جشنواره معرفی بهترین کتاب‌ها در این حوزه و نیز تشویق نویسندگان به ورود در این عرصه است.
تمام قصه‌های قرآنی تاریخی و حقیقی هستند
دبیر جشنواره قصص قرآنی با رد ادعای برخی که می‌گویند گروهی از قصه‌های قرآنی صرفاً نمادین هستند، گفت: قصه‌های قرآن داستان پیامبرانی است که کاملاً حقیقی بوده‌ و اتفاق افتاده‌ و در دوره‌ای ظهور کرده‌ و زمان و مکان مشخصی داشته‌اند.
وی تصریح کرد: ادعای نمادین بودن را می‌توان درباره نحوه روایت برخی داستان‌ها در کتاب‌های انجیل و تورات صحیح دانست.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری