• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

نقش علم صرف در تفسير قرآن

يكي از علوم مؤثر در تفسير قرآن، «علم صرف» است. مقاله حاضر

بیشتر...

هدایت ‏شده و راه‏ یافته، از دنیا رفتن، فرازهایی

صحیفه سجادیه - دعای شماره ۴۰ - فراز ۵

أَمِتْنَا

بیشتر...

تفسیر سوره مبارکه عنکبوت، بخش سوم، حجت الاسلام

شرح آیات 42 لغایت 63 سوره مبارکه عنکبوت

جلسه 21

جلسه 22

بیشتر...

تفسیر سوره مبارکه انبیاء جلسه 7، آیت الله جوادی

دریافت فایل صوتی

حجم: 3.9 MB

زمان: 35 دقیقه

بیشتر...

عالم پیچیده برزخ قسمت دوم، استاد دکتر محمد علی

در سلسله مطالب روزانه که توسط سایت احسن الحدیث

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
70306
37756
151903420
اوقات شرعی

جلسه پایان سال مدیر جامعةالقرآن استان تهران با مسئولان ۴۶ شعبه تشکیل شد

جلسه پایانی قدسیه طباطبایی، مدیر جامعةالقرآن استان تهران طی سال ۹۶ با مسئولان ۴۶ شعبه این مؤسسه برگزار شد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت جامعةالقرآن الکریم و اهل‌ البیت(ع) استان تهران، جلسه پایانی قدسیه طباطبایی، مدیر جامعةالقرآن الکریم و اهل‌ البیت(ع) استان تهران در سال ۹۶ با مسئولان ۴۶ شعبه این مرکز در دفتر مرکزی مؤسسه برگزار شد.

جلسه پایان سال مدیر جامعةالقرآن استان تهران با مسئولان 46 شعبه تشکیل شد
طی این جلسه قدسیه طباطبایی، مدیر اجرایی مؤسسه، ضمن تشکر از زحمات مدیران شعب در توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی و پیشرفت قرآنی، عملکرد مؤسسات را رو به پیشرفت دانست.
وی ادامه داد: تربیت حافظان و قاریان قرآن به صورت تخصصی، به‌ویژه حضور حفاظ نوجوان دختر و پسر در چهارمین دوره مسابقات سراسری گل‌های آسمانی نشان خوبی از فعالیت یکساله شعب استان است.
طباطبایی در ادامه درخصوص آئین‌نامه اجرایی مؤسسه نکاتی را مطرح کرد و خواستار حمایت خیران برای ارتقای روزافزون فعالیت‌های قرآنی و گسترش و توسعه فعالیت‌ آنها شد.

.........................

منبع

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری