• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

تفسیر سوره مبارکه احزاب، بخش اول، حجت الاسلام

شرح آیات 1 لغایت 20 سوره مبارکه احزاب

جلسه 1

جلسه 2

جلسه

بیشتر...

احیاء امر به معروف و نهی از منکر، آیت الله العظمی

دریافت فایل

زمان: 40 دقیقه

بیشتر...

فلاح انسان، هدف قرآن

 

برای هر کتابی، تعریف، موضوع و غایتی تعیین کرده‏اند.

بیشتر...

حقیقت بندگی و عبودیت پروردگار،آیت الله العظمی

دریافت فایل

زمان: 50 دقیقه

بیشتر...

فرمان خدا به پیامبر(ص)، جهت پند دادن به امت خود

صحیفه سجادیه - دعای شماره ۶ - فراز ۲۲

وَ أَنَّ مُحَمَّداً

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
20586
80916
152275389
اوقات شرعی

امام حسين(ع) مصداق واقعی رحمت واسعه الهی است

مفسّر، محقق و پژوهشگر علوم و معارف اهل‌بیت(ع) گفت: حضرت سیدالشهدا(ع) مصداق بارز رحمت واسعه الهی و راه میانبر هدايت انسان‌ها است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، استاد حسین انصاریان صبح امروز در اولین جلسه سخنرانی خود در حسینیه هدایت با حضور اقشار گسترده مردمی با اشاره به صفت «رحمت الله واسعه» که به امام حسین(ع) نسبت داده‌اند، گفت: صفت "رحمت الله واسعه" را برای امام حسین(ع) بکار می‌برند و هر کسی به تناسب شایستگی و ظرفیت خود می‌تواند از این واسطه فیض الهی بهره‌مند شود و از نظر اعتقادی و باورهای دینی به مرام امام حسین(ع) نزدیک‌تر گردد.

نویسنده کتاب ارزشمند «سیدالشهدا تجلی عبودیت» با بیان اینکه امام حسين(ع) چراغ هدايت و رحمت واسعه الهي است، افزود: باب فیض الهی اختصاص به مسلمانان ندارد و مرزبندی‌های آن فراتر از مذهب و دین است، لذا هر کسی بتواند رابطه عمیقی با حضرت سیدالشهداء(ع) برقرار کند حتماً به دستاوردهای بزرگی می‌رسد.

استاد انصاریان با بیان اینکه برای رسیدن به سرمنزل مقصود و حقیقت بندگی هفت حقیقت وجود دارد و ابلیس از خلقت آدم سعی کرد انسان را با گمراه کردن از این هفت حقیقت دور کند، اظهارداشت: ابلیس همیشه و در همه حال سعی کرده است به دلیل حسادتی که دارد، نمی‌خواهد انسان به تجربه آن حقیقت دست پیدا کند لذا از هر فریبی برای گمراه کردن و دور ساختن انسان از این حقایق تلاش می‌کند.

این مبلغ عرصه بین‌الملل ادامه داد: در مقابل آنچه آیات و روایات نسبت به این حقیقت و راه رسیدن آن تأکید داشته‌اند، وجود راه میانبری برای رسیدن به سرمنزل مقصود می‌باشد، راهی که با صرف هزینه و زمان کمتر می‌توان به آن هفت حقیقت زندگانی پی برد، همانطور که خود پروردگار به حق خودش گفته است شخص حضرت ابی‌عبدالله(ع) می‌باشد.

نویسنده کتاب ارزشمند «سیدالشهدا(ع) و یارانش» تصریح کرد: او (خداوند) باید حسین را خلق می‌کرد تا این راه میانبر محقق شود، اگر امام حسین(ع) نبود در این 124 هزار پیامبر و 11 ائمه(ع) دیگر راه میانبری وجود نداشت.
...........................
منبع

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری