• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

خطبه نود و یک،بخش سوم

 

هُوَ الْقَادِرُ الَّذِی إذَا ارْتَمَتِ الأَوْهَآمُ،

بیشتر...

تقویت صبر با پرهیز از انجام گناهان،شهیدآیت الله

دریافت فایل صوتی

حجم: 5.7 MB

زمان: 49:44 دقیقه

بیشتر...

سوره ی اعراف آیات 28 تا 30،آیت الله جوادی

دریافت فایل صوتی

حجم: 20 MB

زمان: 43 دقیقه

بیشتر...

علی بن هلال جزائری

شیخ علی بن هلال جزائری، زاهد و متقی و جامع المعقول و

بیشتر...

عشق و عقل، حجت الاسلام فاطمی نیا

دریافت فایل

حجم: 3 MB

زمان: 7 دقیقه

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
68921
37756
151896495
اوقات شرعی

دوره‌های تربیت مربی ویژه جلسات قرآن خانگی برگزار می‌شود

احسان بیسادی، رئیس اداره فرهنگی منطقه دو شهرداری تهران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) با اعلام این خبر گفت: دوره‌های تربیت مربی قرآن‌ ویژه مربیان جلسات قرآن خانگی، برگزار می‌شود.
بیسادی با اشاره به اینکه تبلیغات جهت ثبت نام علاقه‌مندان و برگزاری اولین دوره آن در سطح منطقه صورت گرفته است، ادامه داد: اولین دوره به زودی با حضور 15 نفر برگزار می‌شود و در مجموع تعداد هشت دوره تربیت مربی با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی و شورای عالی قرآن شهرداری تهران در دارالقرآن مرکزی شهرداری منطقه دو واقع در خیابان زنجان شمالی برپا خواهد شد.
رئیس اداره فرهنگی منطقه دو شهرداری افزود: برای شرکت‌کنندگان در این دوره، گواهی مدرک سطح یک، دو و سه اعطا می‌شود تا بتوانند با ارائه مدرک در منازل به فعالیت خود ادامه دهند.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری