• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

معنا شناسى داستان و اسطوره در قرآن

 

در قرآن واژگان قصص، حديث، نبا و مثل به معناى داستان به

بیشتر...

نامه سلیمان (ع) به ملکه سبأ

شرح آیات 27 لغایت 35 سوره مبارکه نمل

27قالَ سَنَنْظُرُ أَ

بیشتر...

ارتداد در اسلام،استاددکتر محمدعلی

سلامت اجتماعی و اقتصادی

شرح آیات 29 و 30 سوره مبارکه النساء

29- يَا أَيُّهَا

بیشتر...

صالح نبي

 

حضرت "صالح" از جمله پیامبران الهی بود که برای هدایت قوم

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
30221
37756
151702995
اوقات شرعی

آموزش حفظ قرآن در فضای مجازی به همت مؤسسه ثقلین

مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت ثقلین دوره‌های حفظ قرآن کریم را برای بانوان به صورت مجازی و غیر حضوری برنامه‌ریزی کرده است.

به گزارش ایکنا، مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت ثقلین شهر دلیجان استان مرکزی، پیش از شیوع ویروس کرونا و قرار گرفتن در وضعیت قرمز، کلاس‌های تخصصی حفظ، تفسیر و مفاهیم ویژه بانوان و همچنین برپایی محافل انس با قرآن در روستاها را در دستور کار قرار داده بود.

حميد صادقی، مدير مؤسسه ثقلين گفت: مرکز قرآنی ثقلین از بدو تأسیس، بیشترین فعالیت‌های آموزشی خود را بر آموزش تخصصی حفظ قرآن اختصاص داده است. بنابر این در این شرایط بحرانی به دلیل محدودیت‌های مکانی، فقط سه کلاس حفظ قرآن کریم در اجزاء یک تا ۱۰، ۱۰ تا ۲۰ جزء و ۲۰ تا کل قرآن کریم به صورت نیمه حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حال برپایی است.

مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت ثقلین در کنار آموزش‌های حضوری خود از بستر فضای مجازی در پیام‌رسان‌های بله، ایتا و واتس‌آپ استفاده کرده، البته به دلیل شیوع مجدد کرونا، استقبال از دوره‌های آموزشی بسیار کاهش پیدا کرده است.

مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت از سال ۱۳۹۰ با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت‌های تخصصی خود را در زمینه قرآن کریم آغاز کرد. بیش از این مؤسسه با نام «انجمن قرآن و نهج‌البلاغه» در سطح شهر مشغول خدمت‌رسانی بود. برپایی دوره‌های سه‌ساله حفظ كل قرآن مجيد از مهمترین برنامه‌های این مرکز است.

مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت ثقلین در دلیجان، بلوار معلم، مجتمع فرهنگی غدیر واقع شده است.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری