• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

خطبه صد و هشت، بخش هفتم

 

فَإِذَا کَانَ ذلِکَ کَانَ الْوَلَدُ غَیْظاً، وَالْمَطَرُ

بیشتر...

زندگی سخت

شرح آیات 123 لغایت 127 سوره مبارکه طه

123قالَ اهْبِطا

بیشتر...

خطبه چهل و شش

 

شرح نهج البلاغه، آیت الله مکارم شیرازی

أَللَّهُمَّ

بیشتر...

پیرامون ماه رجب، آیت الله العظمی مظاهری-بارگزاری

دریافت فایل صوتی

حجم: 9 MB

زمان: 41 دقیقه

بیشتر...

حق والدین

صحیفه سجادیه - دعای شماره ۲۴ - فراز ۱۱

هَيْهَاتَ مَا

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
78536
37756
151944570
اوقات شرعی

جشنواره‌های قرآن و عترت بهزیستی، دو مرحله‌ای شد

محمد رحمانیان، دبیر شورای فرهنگی اداره‌کل بهزیستی استان فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با اشاره به برگزاری جشنواره‌های قرآن و عترت این سازمان، از تغییر روند اجرای این جشنواره خبر داد و گفت: در سال‌های گذشته این جشنواره طی سه مرحله شهرستان، استان و کشور برگزار می‌شد اما امسال طبق آئین‌نامه جدید، جشنواره مذکور طی دو مرحله استان و کشور برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه ثبت نام دوره جدید این جشنواره در سال جاری از اواخر ماه جاری آغاز می‌شود، افزود: زمان ثبت نام در این جشنواره از 30 خرداد آغاز و تا 30 تیرماه سال جاری ادامه دارد و تمام کسانی که به نحو با بهزیستی مرتبط هستند،‌ اعم از کارکنان و خانواده‌های آنان، زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی، معلولان و نابینایان و غیره می‌توانند در این مسابقات شرکت کنند.
رحمانیان با یادآوری اینکه در مرحله استانی در هر رشته و هر مقطع 3 الی 5 نفر به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد، گفت: در اقشار مختلف مرتبط با بهزیستی این جشنواره‌ها متفاوت برگزار می‌شود.
دبیر شورای فرهنگی بهزیستی فارس عنوان کرد: امسال این جشنواره، هفتمین جشنواره قرآن و عترت ویژه کارکنان و خانواده‌های آنان است که در رشته‌های قرائت، ترتیل، اذان، حفظ 10، 20 و کل، مدیحه‌سرایی، خوشنویسی، دلنوشته، شعر، تحقیق و پژوهش، عکاسی و کتابخوانی برگزار می‌شود که در بخش فرزندان رشته نقاشی کودکان نیز اضافه می‌شود.
وی ادامه داد: برای نابینایان و معلولان جسمی ـ حرکتی، این سی و سومین جشنواره قرآن و عترت است که به یاری خدا در رشته‌های قرائت،‌ ترتیل، اذان، حفظ 10، 20 و کل، مدیحه‌سرایی، خوشنویسی، دلنوشته، شعر، تحقیق و پژوهش، عکاسی و کتابخوانی در سال جاری برگزار خواهد شد.
رحمانیان با بیان اینکه همچنین جشنواره مذکور، ششمین جشنواره قرآن و عترت خانه‌های کودک و نوجوان در رشته‌های قرائت، ترتیل، اذان، حفظ 5 جزء، مدیحه‌سرایی، نقاشی، دلنوشته، عکاسی، شعر و کتابخوانی است، گفت: در بخش مربیان و خردسالان مهدهای کودک این جشنواره، پنجمین جشنواره سراسری است که در رشته‌های قرائت، ترتیل، نقاشی کودکان، حفظ 10، 20 و کل، دل‌نوشته، شعر، تحقیق، پژوهش، عکاسی و کتابخوانی برگزار خواهد شد.
دبیر کانون قرآنی شهید فیاض‌بخش بهزیستی فارس اظهار کرد: در بخش فرهیختگان سالمند این چهارمین دوره جشنواره قرآن و عترت است که به یاری خدا در رشته‌های قرائت، ترتیل، اذان، حفظ 10، 20 و کل، مدیحه‌سرایی، خوشنویسی، دلنوشته، شعر و کتابخوانی برگزار می‌شود و کلیه افراد بالای 60 سال می‌توانند در این مسابقه شرکت کنند.
وی عنوان کرد: جشنواره مذکور در بخش زنان سرپرست خانواری تحت پوشش بهزیستی نیز سومین دوره است که در رشته‌‌های ترتیل، حفظ 5 جزء، دلنوشته، شعر، تحقیق و پژوهش، عکاسی و کتابخوانی برگزار خواهد شد.
رحمانیان در ادامه با بیان اینکه تحویل اقلام آموزشی این جشنواره 20 مردادماه سال جاری اعلام شده است، گفت: مسابقات شفاهی مرحله استانی از اول تا 15 مهرماه سال جاری در قشرهای مختلف بهزیستی برگزار و مرحله کشوری نیز متعاقباً اعلام خواهد شد.
دبیر شورای فرهنگی بهزیستی فارس ابراز کرد: همچنین مسابقات بخش کتبی باید تا آخر آبان‌ماه سال جاری برگزار شود و مراسم اختتامیه جشنواره‌های مذکور نیز به‌صورت کشوری برگزار می‌شود.

آخرین ویرایش در دوشنبه, 18 خرداد 1394 ساعت 17:20

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری