• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

شرح نهج البلاغه،خطبه 81،استاد مفسر دکتر محمدعلی

خانواده از منظر قرآن

 

دين مبين اسلام با توجه به فطريات و استعدادهاي نهفته آدمي

بیشتر...

قرائت و تجويد

در آمدي بر مباحث قرائت و تجويد :

يكى از مباحث عمده در علوم

بیشتر...

احمد نراقی

این فقیه بزرگ سال (۱۱۸۵ هـ . ق) در شهر نراق از توابع

بیشتر...

کیفیت گرایی در تعلیم قرآن

از نظر اهل بيت‌عليهم السّلام قرآن كريم، براي خواندن نازل

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
73521
37756
151919495
اوقات شرعی

نوزدهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه دبی امشب آغاز می‌شود

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روزنامه اماراتی «الخلیج»، این مسابقات در رشته حفظ کل قرآن کریم و در اتاق بازرگانی و صنعت دبی برگزار می‌شود و محمد‌حسین بهزاد‌فر، حافظ نوجوان کشورمان به‌عنوان نماینده ایران در نوزدهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه دبی حضور دارد.
امشب و در شب نخست این مسابقات، «عبدالرحیم جونو» از اندونزی، «الفاتح مفضل الرحیمة» از سودان، «لیث بن اسحاق الکندی» از عمان، «سنجار خالد» از ساحل عاج، «سیف‌الله خالیتوف» از تاجیکستان و «أثارا سریکی» از بورکینافاسو به رقابت‌ می‌پردازند.
ابراهیم بوملحه، رئیس کمیته برگزارکننده مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه دبی در این‌ باره گفت: داوری در این دور از مسابقات کاملا به صورت الکترونیکی صورت می‌گیرد و این مسابقات از زمان تأسیس تاکنون برای نخستین بار است که داوری در آن به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.
وی افزود: طی روزهای گذشته، آموزش‌های لازم برای استفاده از این نرم‌افزار الکترونیکی به داوران داده شد، به طوری که در طول مسابقات در مقابل هر داوری یک مانیتور کامپیوتر وجود دارد که در آن اسامی متسابقین هر شب که شامل نام، اسم کشور و تاریخ تولد و روایتی که به آن قرائت می‌کند، به‌ نمایش درمی‌آید.
همچنین، به محض قرارگرفتن متسابق بر سکوی مسابقات، یک مانیتور کامپیوتر در مقابل وی قرار می‌گیرد که بر روی آن 100 مجموعه سؤال نشان داده می‌شود که هر مجموعه‌ در بردارنده سه سؤال است و شرکت‌کننده یکی از این مجموعه سؤالات را انتخاب می‌کند.
همچنین، در هنگام تلاوت متسابقین علامت‌‌هایی بر روی مانیتور کامپیوتر نشان داده می‌شود که علامت «اسلش» نشانگر خطاهای متسابقین است که هرگاه این علامت بر روی مانیتور نشان داده می‌شود، نیم درجه از امتیاز شرکت‌کننده کسر می‌شود و در صورت که حرف «اکس»(x) ظاهر شود نشانگر تعداد بالای خطای متسابقین است که کل امتیاز متسابق کسر می‌شود.
در بخش تجوید نیز علامت «ه» به عربی یا «v» ظاهر می‌شود که نیم درجه از امتیاز متسابق کسر می‌شود. 
محمد‌حسین بهزاد‌فر، نماینده ایران در نوزدهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه دبی، حافظ کل قرآن و متولد 1379 تهران است که سال گذشته در سی‌وششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در مقطع شکوفه‌ها به مقام نخست دست یافت و به دلیل کسب مقام نخست این رقابت‌ها برای حضور در نوزدهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه دبی انتخاب شد.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری