• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

سالک و طول امل، مرحوم آیت الله شجاعی

دریافت فایل

زمان: 27 دقیقه

بیشتر...

مرزهاي ذات، صفات و افعال خداوند

«هوالله الذي لا اله الاّ هو عالم الغيب والشهادة هوالرحمن

بیشتر...

رعایت اعتدال در انفاق و بخشش

شرح آیات 26 لغایت 30 سوره مبارکه الاسراء

26وَ آتِ ذَا

بیشتر...

ویژگی های شخصیت یحیی(ع)-بخش دوم،استاددکتر محمدعلی

دریافت فایل صوتی

حجم: 9 MB

زمان: 60 دقیقه

بیشتر...

اجتناب از بیهوده گویی،آیت الله شجاعی

دریافت فایل صوتی

حجم: 3.2 MB

زمان: 27:56 دقیقه

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
28356
48621
147249214
اوقات شرعی

راه‌اندازی ستاد ملی توسعه و ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تشکیل ستاد ملی توسعه و ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه خبر داد و گفت: دبیرخانه این ستاد، کار خود را در معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز کرده و اولین جلسه آن در آستانه دهه ولایت و عید سعید غدیر برگزار خواهد شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدرضا ارباب‌سلیمانی، معاون قرآنی وزیر ارشاد در جمع شورای مدیران این معاونت در سخنانی ضمن گرامیداشت سالروز صدور پیام ارزشمند بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، بر لزوم توجه ویژه به نشر و ترویج معارف و فرهنگ عمیق نهج‌البلاغه در میان آحاد جامعه تأکید کرد.

ارباب‌سلیمانی گفت: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۶۰، حضرت امام خمینی (ره) در پیامی گران‌سنگ و تاریخی به کنگره هزاره نهج‌البلاغه، ضمن برشمردن ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد شخصیتی حضرت علی (ع)، نهج‌البلاغه را معجونی برای شفا و مرهمی برای درد‌های فردی و اجتماعی امروز جامعه بشری خواند.

وی گفت: بی‌تردید کتاب نهج‌البلاغه کتاب بی‌نظیری است که بازگشت به آن در دنیای معاصر ضرورت دارد و می‌تواند راه و روش زندگی صحیح در همه ساحت‌ها را به انسان‌ها بیاموزد.

دبیر اجرایی بنیاد بین‌المللی غدیر در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه به توصیه اخیر رهبر معظم انقلاب به فعالان عرصه فرهنگی کشور اشاره و اظهار کرد: مقام معظم رهبری در اولین روز سال جاری به مطالعه و آموزش نهج‌البلاغه توصیه کردند؛ وظیفه همگان به‌ویژه نهاد‌های فرهنگی و دینی است تا زمینه تحقق این امر مهم را در کشور فراهم نمایند.

ارباب‌سلیمانی بیان کرد: معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد در هفته‌های اخیر با تشکیل کارگروه‌های تخصصی و استفاده از نظرات کارشناسان و فعالان این حوزه، تلاش دارد تا نقش سازنده‌ای را برای پیشبرد این مطالبه مقام معظم رهبری در سال جاری داشته باشد.

معاون قرآنی وزیر ارشاد، ایجاد جریان عمومی، فراگیر و مردمی برای ترویج و آموزش معارف و فرهنگ نهج‌البلاغه را، راهبرد اصلی و جدی این معاونت در سال جاری خواند و افزود: توجه و بهره‌گیری از ظرفیت بی‌نظیر شبکه گسترده مؤسسات و تشکل‌های مردمی در سراسر کشور اعم از موسسات فرهنگی قرآن و عترت، کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و ... می‌تواند مسیر این حرکت بزرگ را هموار سازد.

وی ادامه داد: تشکیل «ستاد ملی توسعه و ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه» با هدف فعالسازی، هماهنگی و هم افزایی تمامی ظرفیت‌های دولتی و مردمی از جمله برنامه‌های این معاونت است.

ارباب‌سلیمانی با بیان این که دبیرخانه این ستاد، کار خود را در معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز کرده است و اولین جلسه این ستاد در آستانه دهه ولایت و عید سعید غدیر برگزار خواهد شد، از تمامی صاحب‌نظران، کارشناسان و فعالان مردمی حوزه نهج‌البلاغه برای ارائه نقطه‌نظرات، پیشنهادات و مشارکت در این حرکت ارزشمند دعوت کرد.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری