• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

دروغ گوئی ، مرحوم آیت الله شجاعی

دریافت فایل

حجم: 3 MB

زمان: 29 دقیقه

بیشتر...

سید محمد مهدی بحرالعلوم

سید محمد مهدی بحرالعلوم

سـیـد مـهدی بحرالعلوم، شاگرد

بیشتر...

به هنگام شنیدن تلاوت قرآن خاموش باشید

شرح آیات 204 لغایت 206 سوره مبارکه اعراف

204وَ إِذا قُرِئَ

بیشتر...

تحریف گران آیات حق

شرح آیات 40 لغایت 42 سوره مبارکه فصلت

40إِنَّ الَّذِینَ

بیشتر...

بعد روحی انسان جلسه چهارم،آیت الله العظمی

دریافت فایل صوتی

حجم: 10 MB

زمان: 40 دقیقه

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
50466
37756
151804220
اوقات شرعی

۲۶ وقف جدید در سال جاری ثبت شد

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام رسول نیک‌سرشت، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه جهرم امروز، 24 شهریور در جمع خبرنگاران از وقف زمینی در این شهرستان خبر داد.
وی افزود: این زمین به مساحت 112 متر مربع در شهرک محمد آباد جهرم قرار دارد که  واقف ارجمند محمد دقیق زمین خود را وقف کرد.
نیک‌سرشت به ارزش تقریبی این زمین اشاره کرد و گفت: این زمین به ارزش 82 میلیون ریال با نیت احداث دارالقرآن و مطلق امور خیریه وقف شده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه جهرم با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون 26 وقف جدید در استان فارس ثبت شده است، اظهار کرد: نیت این وقف‌ها به ترتیب ساخت مسجد، توسعه حرم امام‌زاده، درمانی، ازدواج جوانان، ساخت حسینه، ساخت خانه عالم، کمک به ایتام و روضه‌خوانیبوده است.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری