• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

المیزان و بسط در معناشناسی قرآن

رویکرد نوین علامه طباطبایی صاحب تفسیر المیزان به مسأله

بیشتر...

حکمت 133 نهج البلاغه

الدُّنْيَا دَارُ مَمَرّ لاَ دَارُ مَقَرّ، وَالنَّاسُ فِيهَا

بیشتر...

انجیل، کتاب هدایت و نور

شرح آیات 46 و 47 سوره مبارکه المائده

46- وَقَفَّيْنَا

بیشتر...

خطبه صد و هشتاد و دو، بخش دوم

 

لَمْ یُولَدْ سُبْحَانَهُ فَیَکُونَ فِی الْعِزِّ

بیشتر...

تحلیلی بر دیدگاه تفسیری قرآن به قرآن علامه

روش تفسیر قرآن به قرآن یکی از کارآمدترین روشهای تفسیری است

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
77186
37756
151937820
اوقات شرعی

روحیه ایثار و فداکاری بین مدیران تقویت شود

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان حجت‌الاسلام حمیدرضا حنان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان، یک‌شنبه، 29 شهریور، در دیدار صمیمی مشاور وزیر ارشاد با ایثارگران اداره کل ارشاد لرستان، گفت: امام خمینی(ره) در رابطه با خانواده شهدا فرموده که این‌ها چشم و چراغ مملکت هستند و بالاترین وصف نیز همین است و هر حرفی که بگوییم زیرمجموعه همین سخن امام(ره) است چراکه در انقلاب و بحران‌های انقلاب و مسئله جنگ نقش چشم‌گیری داشته‌اند.
وی افزود: کار چشم و چراغ، نشان دادن و پیدا کردن راه است و اگر بخواهیم مسیر و اهداف انقلاب را ببینیم بایستی از زبان رزمندگان و ایثارگران باشد چراکه با فلسفه انقلاب آشنا هستند.
حنان بیان کرد: امروز خلاء بزرگی را مشاهده می‌کنیم و آن نبود ایثار و فداکاری است که کمتر شده به‌ویژه در سمت‌های مدیریتی این ایثار کمتر دیده می‌شود.

تظاهر و ریاکاری نباید جای فداکاری‌های واقعی را بگیرد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان عنوان کرد: ایثارگران مصادیق واقعی ایثار، فداکاری و رزمندگی هستند و اگر بخواهیم روحیه ایثارگری را تقویت کنیم باید از زبان این عزیزان باشد و تظاهر و ریاکاری نباید جای فداکاری‌های واقعی را بگیرد.
وی افزود: امروز سیاست نظام نیز این‌گونه است و به مسائل ویژه ایثارگری و شهادت تأکید دارد.
حنان با اشاره به این‌که ما امروز مشکل کمبود بودجه داریم، عنوان کرد: گوشه‌ای از مشکلات ایثارگران ارشاد اجرای ماده 51 مبنی بر پرداخت 25 درصد فوق‌العاده ایثارگران، تجلیل از ایثارگران، اجرای تبصره 2 ماده 21 و 48 بخشنامه‌های قانون خدمات بیمه‌ای ایثارگران است.

وی در خاتمه تجلیل از ایثارگران زیر شش ماه حضور در جبهه، تشویق و تجلیل از فرزندان ایثارگران، تأمین اعتبار لازم جهت برگزاری اردوهای سیاحتی و زیارتی، ایجاد پست و به‌کارگیری فرزندان شهدا، ایجاد کارگاه بصیرت‌افزایی ویژه فرزندان و ایثارگران و برگزاری مسابقه کتاب‌خوانی را از درخواست‌های ایثارگران این اداره کل برشمرد.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری