• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

نتیجه برنامه خردمندان

شرح آیه 195 سوره مبارکه آل عمران

195- فَاسْتَجَابَ لَهُمْ

بیشتر...

مراحل حفظ قرآن

 

حفظ قرآن سرمایه عظیمی است كه برای كسب آن باید از طریق

بیشتر...

ارزش عمر

ثُمَّ ضَرَبَ لَهُ فِي الْحَيَاةِ أَجَلًا مَوْقُوتاً ، وَ

بیشتر...

چگونگی تأویل در قرآن از دیدگاه قرآن

 

تأویل قرآن همواره در كنار تفسیر آن مطرح بوده است،

بیشتر...

نیایشی در طلب فرجام نیک‏

 
یا من ذکره شرف للذاکرین و یا من شکره فوز للشاکرین ، و
بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
50386
37756
151803820
اوقات شرعی

توجه بیشتر حوزه‌های علمیه به مباحث تفسیر قرآن در سال‌های اخیر

آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) گفت: تفسیر قرآن در چندسال اخیر در حوزه‌های علمیه عموما و مخصوصا در حوزه علمیه قم از رونق بسیار خوبی برخوردار شده است.

وی افزود: در چندسال قبل تفسیر در حوزه محدود بود، نه اینکه نبود، بلکه جزء مباحث تدریس رسمی یا فراگیر نبود، ولی الان صدها جلسه و کلاس تفسیری در حوزه‌های علمیه سراسر کشور در حال تشکیل است.

مدیر حوزه‌های علمیه ادامه داد: هم‌اکنون صدها استاد تفسیر همان طور که مشغول تدریس فقه و اصول هستند به تفسیر هم می‌پردازند و می‌توانیم مدعی ‌شویم که حقیقتا در سال‌های اخیر جلسات و کلاس‌های تفسیری پر رونق شده است.

وی افزود: اساتید فقه و اصول احساس می‌کنند اگر فقط فقه و اصول تدریس کنند و تفسیر را هم در کنار دروس خود نگنجانند به تکلیف خود عمل نکرده اند بنابراین با احساس تکلیف وارد این مسئله می‌شوند.

مدیر حوزه های علمیه بیان کرد: در سطح مراجع نیز روزهای خاصی مختص به تفسیر است و هم اکنون آیت‌الله العظمی جوادی آملی و وحیدخراسانی جلسات هفتگی و روزانه تفسیر دارند.

قرآن کتاب نور است

حسینی بوشهری عنوان کرد: قرآن کتاب نور و هدایت است و آنچنان جایگاهی است که نیاز به بررسی و تدبر دارد تا بتوان از آن برای داشتن زندگی سعادتمند بهره برد.

وی افزود: انس با قرآن سبب می‌شود تا انسان در پرتو تدبر و انس، بتواند از قرآن برداشت‌های جدید و نو داشته باشد و در روایات نیز داریم که قرآن هیچگاه کهنه نمی‌شود زیرا برای افراد و زمان و مکان خاصی نازل نشده است و تا روز قیامت همه باید از آن بهره مند شوند و همه باید بر سر سفره قرآن بنشینند تا در راه سعادت‌مندی گام بگذارند.

عضو خبرگان رهبری افزود: یکی از کارهایی که حوزه به خصوص در سال‌های جدید کرده این است که تفسیر جزء دروس رسمی قرار گرفته است و این مسئله نشان دهنده اهتمام جدی‌تر ما در سال‌های اخیر به تفسیر و اهمیت توجه به کتاب الهی در مجموعه دروس حوزوی است.

یادآور می‌شود براساس اعلام مجمع عالی تفسیر قرآن، هم اکنون 400 درس تفسیر در حوزه برپا شده است و در سطوح مختلف مباحث تفسیری و علوم قرآنی تدریس می‌شود.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری