• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

خطبه هشتاد و شش، بخش چهارم

 

فَاسْتَدْرِکُوا بَقِیَّةَ أَیَّامِکُمْ، وَاصْبِرُوا

بیشتر...

دلیل وسوسه شدن آدم و حوا توسط شیطان

(فَوَسْوَسَ لَهُمَا الشَّیطانُ لِیبْدِی لَهُما ما وُورِی

بیشتر...

خطبه صد و نود و پنج، بخش دوم


وَ اعْلَمُوا، عِبَادَ اللّهِ، أَنَّهُ لَمْ یَخْلُقْکُمْ
بیشتر...

خطبه چهل و دو، بخش دوم

 

شرح نهج البلاغه، آیت الله مکارم شیرازی

أَلاَ وَ إنَّ

بیشتر...

فضيلت علم و آگاهي سالک در طريق سلوک،مرحوم آیت

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
13861
78386
151636872
اوقات شرعی

نمایش ۴۰ قطعه قرآنی فاخر در نمایشگاه قرآن

مدیر دارالکتابه مرکز طبع و نشر قرآن گفت: طی بیست و چهارمین دوره برپایی نمایشگاه بین‌المللی قرآن ۴۰ قطعه قرآنی فاخر از هنرمندان خط ثلث و نسخ‌ را در معرض دید عموم قرار می‌دهیم.

مهدی بابایی، مدیر دارالکتابه مرکز طبع و نشر قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه امسال این مرکز در غرفه خود و در کنار مرکز طبع و نشر قرآن در نمایشگاه بین‌المللی قرآن ۴۰ قطعه قرآنی فاخر از هنرمندان ثلث و نسخ‌نویس را در معرض بازدید قرار می‌دهد، عنوان کرد: امسال این مرکز در بخش اصلی نمایشگاه قرآن واقع در شبستان شمالی غرفه‌ دارد که ۴۰ اثر از قطعات فاخر اساتید خط نسخ و ثلث را در معرض دید عموم قرار می‌دهد.

بابایی افزود: همچنین تعدادی از مرقعات و صفحات کتابت‌ شده قرآنی را در معرض نمایش قرار می‌دهیم. یکی دیگر از فعالیت‌های غرفه دارالکتابه در نمایشگاه بین‌المللی قرآن ارائه کارنامه فعالیت پنج‌ ساله در این مرکز در قاب تصویر است. همچنین گزیده‌هایی از کلاس‌های آموزشی دارالکتابه در قالب فیلم ارائه می‌شود.

وی گفت: در هر روز از برپایی نمایشگاه قرآن دو استاد حوزه کتابت، برای پاسخگویی به پرسش‌های بازدیدکنندگان و کتابت قرآن و احادیث به صورت حضوری در محل این غرفه حضور خواهند یافت. همچنین هر روز یکی از تذهیب‌کاران برجسته برای انجام تذهیب آیات قرآن در نمایشگاه حاضر می‌شود.

بابایی تصریح کرد: قرار است پس از برگزاری نمایشگاه قرآن دو جشنواره تخصصی در حوزه‌های تذهیب و کتابت قرآن کریم برگزار شود که فراخوان آن طی ایام برگزاری نمایشگاه قرآن منتشر می‌شود.

وی گفت: اخیراً دارالکتابه سفارش‌هایی را به تعدادی از اساتید نسخ‌نویس داده است که سه نفر از این اساتید شامل محمدعلی قربانی، حبیب‌الله اسلامی و مرتضی رهنما کار را به پایان رسانده‌اند. همچنین سه نفر از بانوان خوشنویس مشغول کتابت صحیفه سجادیه هستند که به زودی این کار را به پایان می‌رسانند.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری