• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

خطبه صد و چهل و پنج، بخش دوم

 

منها : وَمَا أُحْدِثَتْ بِدْعَةٌ إلاَّ تُرِکَ بِهَا

بیشتر...

پیمانداری و حیات طیبه،استاددکتر محمدعلی

هنگامى که جان به گلوگاه مى رسد

 شرح آیات 83 تا 87 سوره مبارکه واقعه

83فَلَوْلا إِذا

بیشتر...

صالح در برابر قوم ثمود

شرح آیات 45 لغایت 47 سوره مبارکه نمل

45وَ لَقَدْ

بیشتر...

صدر، حاج سید رضا

صدر، حاج سید رضا

موطن: مشهد

نام پدر : سید صدرالدین

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
63071
80916
152487814
اوقات شرعی

«نبوت از دیدگاه آیت‌الله العظمی جوادی‌آملی» منتشر می‌شود

عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) از اتمام نگارش و انتشار کتاب «نبوت از دیدگاه آیت‌الله العظمی جوادی‌آملی» خبر داد و گفت: کتاب «مبانی و روش تفسیر موضوعی قرآن» نیز در دست نگارش است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی کریمی، عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: کتابی با عنوان «نبوت از دیدگاه آیت‌الله العظمی جوادی‌آملی» را به نگارش درآورده‌ام. این دیدگاه‌ها از کتاب‌های استاد استخراج شده و از سوی انتشارات پژوهشگاه بین‌المللی اسراء منتشر خواهد شد.
وی با اشاره به مباحث این کتاب افزود: در این اثر دیدگاه‌های سایر علما و بزرگان دین درباره نبوت آمده است، سپس به مباحث عام و فرق آن با امامت پرداخته شده و اهداف نبوت و خاتمیت مورد بررسی قرار گرفته است.
حجت‌الاسلام کریمی با اشاره به اینکه ویرایش این اثر به اتمام رسیده است، عنوان کرد: «مبانی و روش تفسیر موضوعی قرآن» نیز عنوان کتابی در دست نگارش است و در ابتدای این کتاب به مقدمات و نظریه‌پردازی درباره تفسیر پرداخته شده. در فصل دوم مبانی آن بررسی شده، سپس ماهیت، امکان استخراج موضوعات از قرآن و فرآیند تفسیر در ۱۰ مرحله مورد بررسی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: از مراحل یاد شده می‌توان به مسئله‌شناسی، طراحی، آگاهی از نظریات موجود در زمینه تفسیر موضوعی، جمع‌آوری و دسته‌بندی آیات، مشخص کردن آیات، فرضیه‌سازی و نظریه‌پردازی و آزمون نظریه‌پردازی اشاره کرد.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری