• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

خطبه صد و نود و هفت، بخش دوم


وَ لَقَدْ قُبِضَ رَسُولُ اللّهِ ـ صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ
بیشتر...

شرح دعای 19 صحیفه سجادیه، استاد مفسر دکتر محمدعلی

مجاهدان راستین

شرح آیه 76 سوره مبارکه النساء

76- الَّذِينَ آمَنُوا

بیشتر...

قنوت

 

قنوت از مادهی "قنو" است که در لغت به معنای به دست آوردن

بیشتر...

خطبه صد و هشتاد و پنج، بخش اول

 

الْحَمْدُ للهِِ الَّذِی لاَ تُدْرِکُهُ الشَّوَاهِدُ، وَ

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
9341
80916
152219164
اوقات شرعی

ویرایش جدید رساله عملیه آیت‌الله جوادی آملی منتشر می‌شود

مصطفی امرایی مدیر مرکز نشر بنیاد اسراء با اشاره به اخباری که پیش از این در خصوص انتشار جلد ۲ رساله عملیه آیت‌الله جوادی آملی مطرح شده بود، از انتشار ویرایش جدید رساله عملیه که حاوی ۷۰۰ مسئله جدید فقهی است خبرداد.

مصطفی امرایی، مدیر مرکز چاپ و نشر بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) خبرداد: ویرایش جدید جلد ۱ رساله عملیه آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی در ماه مبارک رمضان در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم عرضه خواهد شد.

وی افزود: در ویرایش جدید این کتاب، بیش از ۷۰۰ مسئله جدید فقهی در باب طهارت و صوم افزوده شده است. همچنین بخش‌های دیگر این رساله عملیه در حال تکمیل است و تا فصل پاییز کار نگارش این کتاب به اتمام خواهد رسید و به صورت یک رساله جامع در اختیار عموم قرار خواهد گرفت.

امرایی با بیان این که مسائل جدیدی که به این رساله اضافه شده است عموما جزء مسائل ضروری و مورد نیاز است افزود: دفتر آیت‌الله جوادی آملی نسبت به مسائل شرعی‌ای که در این کتاب ذکر نشده آماده پاسخگویی است.

امرایی در توضیح خبری که پیش تر از سوی انتشارات اسرا مبنی بر انتشار جلد دوم رساله عملیه اعلام شده بود نیز گفت: در بررسی‌هایی که داشتیم تصمیم بر آن شد که این مسائل جدید در قالب جلد دوم منتشر نشود بلکه همان جلد سابق با ویرایش جدید منتشر شود.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری