• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

شیخ مفید

شیخ مفید یکی از مشاهیر علما و مراجع بزرگ 

بیشتر...

حکمت 174 نهج البلاغه

مَنْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ قَوِيَ عَلَى قَتْلِ

بیشتر...

دو كليد واژه براى توفيق آدميان در تمامى زمينه‌ها،

دریافت فایل

حجم: 2 MB

زمان: 7 دقیقه

بیشتر...

حکمت 138 نهج البلاغه

مَنْ أَيْقَنَ بِالْخَلَفِ جَادَ بِالْعَطِيَّةِ.

امام(عليه

بیشتر...

حکمت 118 نهج البلاغه

إِضَاعَةُ الْفُرْصَةِ غُصَّةٌ.

امام(عليه السلام) فرمود: از

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
50521
37756
151804495
اوقات شرعی

نشست هماهنگی سی‌ودومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور

نشست هماهنگی سی‌ودومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور، 26 تیرماه در سالن اندیشه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد. به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، نشست هماهنگی سی‌ودومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور با حضور فضل‌الله ایرجی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دوشنبه، 26 تیرماه در سالن اندیشه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.
ایرجی در این نشست با اشاره به قدمت جشنواره گفت: از حدود چهار میلیون دانشجو حدود 10 درصد دانشجویان در مرحله دانشگاهی، منطقه‌ای و استانی شرکت کردند.
همچنین در این نشست نجفی‌نژاد، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و رئیس شورای سیاستگذاری سی‌و‌دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور ضمن خیر مقدم به حاضران، عنوان کرد: در دوره کنونی که انسان‌ها دچار سردرگمی شده‌اند، نیاز به معنویات بیش از هر زمانی احساس می‌شود.
وی اظهار کرد: به‌دنبال تغییر و تحول فرهنگی در کشورها، باید ابزارهای فرهنگی متناسب برای مقابله با تهاجم فرهنگی مدنظر قرار گیرد که در این میان، قرآن کریم کامل‌ترین و بهترین ابزار فرهنگی است.
در این نشست از تمبر و پوستر جشنواره رونمایی شد.
یادآور می‌شود، سی‌ودومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور، 19 تا 22 شهریورماه به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار می‌شود.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری