• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

سپری برای سختی قیامت ، حجت الاسلام فاطمی نیا

دریافت فایل

حجم: 1 MB 

زمان: 2 دقیقه

بیشتر...

گوشه اى از سرگذشت قوم هود

شرح آیات 65 تا 72 سوره مبارکه اعراف

65وَ إِلى عاد أَخاهُمْ

بیشتر...

دعوت به حق و مبارزه با فساد

شرح آیه 104 سوره مبارکه آل عمران

104- وَلْتَكُن مِّنكُمْ

بیشتر...

هنر ايجاد انس با قرآن

هدف اين نوشته، يافتن راه‏هايي براي ايجاد اُنس كودكان،

بیشتر...

مذمت حب جاه،مرحوم آیت الله شجاعی-بارگزاری 27تیر95

دریافت فایل صوتی

حجم: 3.2 MB

زمان: 30 دقیقه

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
39216
37756
151747970
اوقات شرعی

مطالعه قرآن باید بر اساس تفکر باشد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر رشاد تولیت حوزه علمیه امام رضا(ع)، در جلسه درس اخلاق که در حوزه علمیه امام رضا(ع) برگزار شد، اظهار داشت: خواندن قرآن هم باید بر اساس تفکر باشد؛ طلاب باید به تفکر اهتمام کنند و در این زمینه برنامه ریزی داشته باشند.

وی افزود: درباره تفکر باید شیوه و راه و روش داشت؛ آنچه را که انسان با تفکر به دست می‌آورد صرفا با مطالعه به دست نمی‌آید.

حجت الاسلام والمسلمین رشاد عنوان کرد: افزون بر آنچه علمای دیگر گفتند شما طلاب باید با تفکر بر آن ارزش افزوده داشته باشید، درباره درس، رفتار، اخلاق، منابع، افکار و آراء در هر آنچه می‌بینید و می‌شنوید فکر کنید.

تولیت حوزه علمیه امام رضا(ع)، بیان داشت: علمی که همراه با تففکر نباشد به ذات مقدس نیست، هر کس بر آنچه از استاد خود آموخته تفکر کند علم او محکم می‌شود، افزون بر آن مطالب جدیدی به دست آورده و به فهم می‌رسد.

وی گفت: کسی که در کنار علم آموزی تفکر داشته باشد بصیرت پیدا کرده و در کنار علم عمل هم پیدا می‌کند، با تفکر علم و عمل انسان اصلاح می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین رشاد با اشاره به پیام تاریخی امام راحل به گورباچف مبنی بر فروپاشی کمونیست؛ بیان داشت: ما از این پیام استفاده لازم را نبردیم.

................................

منبع

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری