• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

مجازات هاى بیدارکننده

شرح آیات 130 تا 131 سوره مبارکه اعراف

130وَ لَقَدْ

بیشتر...

نکته های زیبای قرآنی

آنچه پیش رو دارید، سلسله نکاتی است که با آیات الهی عجین

بیشتر...

تاج الدین محمد بن محمد بن حیدر شعیری

وی از فقها و علمای بزرگ شیعه در قرن ششم بوده است. او در سال

بیشتر...

آثار و محتویات صلوات ، آیت الله مکارم شیرازی

دریافت فایل

حجم: 3MB

زمان: 9 دقیقه

بیشتر...

خطبه نود و سه بخش سوم

 

نَحْنُ أَهْلَ الْبَیْتِ مِنْهَا بِمَنْجَاة، وَ

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
44861
37756
151776195
اوقات شرعی

خداوند در قرآن کریم همواره انسان را به معرفت نفس دعوت می‌کند

استاد سطوح عالی حوزه علمیه امام قائم(عج) گفت: خداوند در قرآن کریم انسان را همواره به معرفت نفس دعوت می‌کند، زمانی که ما کمالات خدادادی وجود خود را بشناسیم به عظمت خداوند پی خواهیم برد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین‌ سید ابراهیم میرباقری استاد سطوح عالی حوزه علمیه امام قائم(عج) در جلسه درس اخلاق که در این حوزه برگزار شد، درباره اهمیت معرفت نفس، گفت: امام صادق(ع) فرمودند که ارزش همه علوم در شناخت خداوند، درک نعمت‌های او، آگاهی به علت خلقت انسان و اندیشه درباره پایان کار انسان است.

وی درباره نعمت‌های پنهانی وجود انسان، عنوان کرد: زمانی که انسان ماهیت واقعی درون خود را نشاسد از توانمندی‌های خود درست استفاده نمی‌کند، بر همین اساس امیرمومنان امام علی(ع) فرمودند انسان فقط به ظاهرش خلاصه نمی‌شود بلکه با همین بدن می‌تواند به قرب الهی دست یابد.

حجت‌الاسلام میرباقری با بیان اینکه معرفت نفس مقدمه شناخت خداوند است، اظهار داشت: خداوند در قرآن کریم انسان را همواره به معرفت نفس دعوت می‌کند، زمانی که ما کمالات خدادادی وجود خود را بشناسیم به عظمت خداوند پی خواهیم برد.

استاد سطوح عالی حوزه علمیه امام قائم(عج) با استناد به آیاتی از قرآن کریم، ابراز کرد: زمانی که فرشتگان درباره علت خلقت انسان از خداوند سوال می‌کنند خداوند در پاسخ به آنها می‌فرماید که انسان صرفا در ظاهرش خلاصه نمی‌شود برخی از آنان چنان در معنویت صعود خواهند که مرضی خداوند می‌شوند.

وی با استناد به برخی کتب اخلاقی نظیر معراج السعاده، اخلاق فیض کاشانی(ره) و آثار دیگر در این زمینه، عنوان کرد: علمای بزرگی نظیر آیت‌الله قاضی، علامه طباطبایی و بسیاری دیگر همواره به معرفت نفس و تفکر درباره آخرت سفارش زیادی دارند.

حجت‌الاسلام میرباقری افزود: این علمای بزرگ همواره به ما توصیه دارند که در طول روز یک ساعت به تفکر درباره آخرت بپردازیم چراکه مشغولیت دائمی به دنیا برای انسان غفلت ایجاد می‌کند در حالیکه عمر ما کوتاه است و به زودی وارد آخرت می‌شویم.

استاد سطوح عالی حوزه علمیه امام قائم(عج) در پایان با استناد به فرمایشی از امام راحل خطاب برای توصیه به طلاب، خاطرنشان کرد: ای جوانان قدر نعمت جوانی را بدانید زیرا که شما نسبت به دیگران به خداوند نزدیک‌تر بوده و گناه کمتر بر وجود شما اثر گذاشته است.

..........................

منبع

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری