• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

خطبه صد و هشتاد و شش، بخش سوم

 

لاَ تَنَالُهُ الاَْوْهَامُ فَتُقَدِّرَهُ، وَ لاَ

بیشتر...

شناخت شخصیت انسان،جلسه یازدهم،آیت الله العظمی

دریافت فایل صوتی

حجم: 12 MB

زمان: 50 دقیقه

بیشتر...

معجزات اقتراحى

شرح آیه 20 سوره مبارکه یونس

20وَ یَقُولُونَ لَوْ لا

بیشتر...

توصیه هایی برای ورود به سال نو

دریافت فایل صوتی

حجم: 735 KB

زمان: 4 دقیقه

بیشتر...

جلوه هاى ذات پاک او در پهنه هستى

شرح آیه 164 سوره مبارکه بقره

164- إِنَّ فِي خَلْقِ

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
68551
37756
151894645
اوقات شرعی

چگونه می توانیم بهترین بنده خدا شویم؟

حجت الاسلام والمسلمین پناهیان گفت: اشک اولیاء الهی از روی محبت و مهربانی خداوند است حتی اگر از روی خوف هم باشد ناشی از ترس جدایی از خدا است، انسان‌ها ساده به این مقام نمی‌رسند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان استاد حوزه و دانشگاه در مراسم شب‌های ماه مبارک رمضان که در مسجد امام صادق(ع) برگزار شد، درباره مهربانی خدا گفت: انسان در هر مرحله از زندگی خود به بلوغی می‌رسد که برخی حقایق را درک می‌کند.

وی افزود: بهترین جوانان شما کسانی هستند که به بلوغ فکری و عقلانی رسیده باشند، ما از دین انتظار داریم که انسان را به رشد و بلوغ برساند.

حجت الاسلام والمسلمین پناهیان با اشاره به این که انسان برای اینکه بتواند خود را به مهربانی خدا محتاج ببیند یک بلوغ و پختگی می‌خواهد، عنوان کرد: کسی همچون امام راحل در نماز شب  بسیار اشک می‌ریختند در حالیکه کل دنیا برای ایشان اهیمت ندارد، حتی هنگام ورود به ایران هیجان جریان انقلاب با آن همه عظمت نمی‌تواند احساس ایشان را تحت تسلط خود قرار دهد.

استاد حوزه افزود: اشک اولیاء الهی از روی محبت و مهربانی خداوند است حتی اگر از روی خوف هم باشد ناشی از ترس جدایی از خدا است، انسان‌ها ساده به این مقام نمی‌رسند.

وی با بیان اینکه انسان باید مهربانی خدا را تمنا کند، اظهار داشت: این تمنا بلوغ و سلوکی نیاز دارد، از جمله روحیات مانع درک، باور و تمنای مهربانی خداوند توقف از حرکت به سوی قله‌های معنویت است.

 حجت الاسلام والمسلمین پناهیان با استناد به روایاتی از ائمه معصومین(ع) مبنی بر اینکه ما شما را از جهنم نجات می‌دهیم شما به درجات بهشت فکر کنید و برای رسیدن به آن تلاش کنید، بیان داشت: انسان نسبت به خیر حریص است تربیت دین برای این است که انسان به حداکثر مهربانی خدا برسد.

استاد حوزه و دانشگاه افزود: زندگی عرفای مشتاق را بخوانید، زندگی شهدا که به مرحله اشتیاق رسیدند، کسی مهربانی خدا را بخواهد نمی‌تواند به یک حدی متوقف شود.

وی ادامه داد: دشمنان اسلام و مسلمانان از جمله اسرائیل می‌خواهد ایران معمولی باشد جوانان آن به مقاصد عالی فکر نکنند، در روایت است خداوند متعال واجبات را از روی رحمت برای شما واجب کرد که خبیث از پاک جدا شده خوبی‌ها شکوفا و بدی‌ها از بین برود این دین را قرار داد تا برای رسیدن به بهشت و انجام اعمال خوب مسابقه بگذارید.

حجت الاسلام والمسلمین پناهیان با بیان اینکه وقتی تمنای خود را در دنیا قرار دهیم تمنای اخروی کم رنگ می‌شود، عنوان کرد: مسابقه برای رسیدن به بهشت کاری می‌کند که انسان مهربانی خدا را بخواهد.

استاد حوزه و دانشگاه افزود: در مدارس و منازل معلمان و والدین فرزندان؛ روحیه مسابقه دادن آنان را تقویت کنند چراکه اینگونه خوب بودن و به اوج رسیدن را تمرین می‌کنند، دین انسان را در مسابقه معنویت قرار می‌دهد که انسان به قله‌های رحمت الهی دست یابد.

وی با بیان اینکه درباره رسیدن به قله‌های معنویت و مهربانی خدا فکر کنیم که چگونه جزء بهترین‌ها باشیم، گفت: خداوند در قرآن خطاب به پیامبر خود می‌فرماید ای پیامبر کسانی که اطراف تو به عبادت مشغولند محبت الهی را طلب می‌کنند، کسی که نگاه و مهربانی خدا را بخواهد او انسان شاکری است به آنها بگو که خداوند بر خود واجب کرده است که با شما مومنان مهربان باشد.

..........................

منبع

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری