• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

عالمانه زندگي كردن،آیت الله جوادی آملی-بارگزاری

دریافت فایل صوتی

حجم: 3.3 MB

زمان: 31 دقیقه

بیشتر...

پیامدهاى پیمان شکنى

شرح آیه 13 سوره مبارکه المائده

13- فَبِمَا نَقْضِهِم

بیشتر...

چهل حدیث از امام سجاد(ع)

قالَ الاِْمامُ السَّجّادُ(عليه السلام) :
1- مقام رضا
«الرِّضا

بیشتر...

نیایشی برای عذرخواهی

نیایشی برای عذرخواهی
 
اللهم إني اعتذر اليك من مظلوم
بیشتر...

ارتباط انسان با عالم هستی،جلسه سوم،آیت الله

دریافت فایل صوتی

حجم: 6.7 MB

زمان: 27 دقیقه

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
47336
48621
147344114
اوقات شرعی

مؤسسات قرآنی یکدیگر را تقویت کنند

مدیر مؤسسه قرآنی «انصار اباصالح مهدی(عج)» بهبهان با تأکید بر روحیه همکاری میان مجموعه‌ها و مؤسسات قرآنی گفت: وقتی هدف خود قرآن است، باید بتوانیم همه توان خود را بسیج کنیم.

عبدالرحمان آغازی، مدیر مؤسسه قرآنی «انصار اباصالح مهدی(عج)» بهبهان در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان، گفت: یکی از اتفاقات خوبی که با راه‌اندازی این مؤسسه قرآنی در برخی گروه‌های قرآنی شهرستان شکل گرفت، ایجاد هم‌افزایی قرآنی و روحیه فعالیت در عرصه قرآن است.

وی اظهار کرد: هدف ما از آغاز فعالیت این بود که در بخش‌هایی که کمتر در شهرستان فعالیت می‌شود ورود کنیم و در حد توان از موسسات و گروه‌های قرآنی پشتیبانی کنیم.

آغازی با بیان اینکه هدف ما این است که عَلَم قرآن کریم در شهرستان برپا شود، تصریح کرد: با وجود تلاش‌های زیادی که گروه‌های قرآنی در شهرستان دارند، فعالیت‌ها کمرنگ بود شاید یکی از دلایل آن عدم حمایت از این گروه‌ها است. تلاش ما این است که یکدیگر را تقویت کنیم، برای مثال یکی از گروه‌های ما در حوزه حفظ قرآن کریم در یکی از مساجد فعال شده است، ما در مؤسسه انصار اباصالح تصمیم گرفتیم همین فعالیت را تبلیغ و تقویت کنیم.

مدیر مؤسسه قرآنی انصار اباصالح مهدی(عج) بهبهان گفت: هدف ما رقابت با سایر گروه‌های قرآنی در شهرستان نیست، یکی از مبانی که در اسلام به طور ویژه مطرح شده، جماعت و شورا است: «وَ اَمرُهُم شورىٰ بَینَهُم»(شوری، ۳۸). باید بتوانیم این روحیه را تعمیم بدهیم.

آغازی گفت: چهره‌های فعال بسیاری در شهرستان وجود دارند، ما همزمان با شروع کار مؤسسه، افراد شاخص را جمع کردیم، تقریباً اکثریت افراد ناامیدانه به موضوع نگاه می‌کردند، علت اصلی این بود که ما نمی‌توانیم همه نیروهای خود را بسیج کنیم، در صورتی که دشمن با همه توان و نیرو وارد می‌شود.

وی که از آزادگان دوران دفاع مقدس است، گفت: تجربه ما در دوره اسارت نشان می‌دهد که مدیریت یکپارچه در امور فرهنگی، مدیریت موفق است. ما کارهای فرهنگی مثل آموزش قرآن کریم و نهج‌البلاغه زیر نظر مرحوم ابوترابی انجام می‌دادیم و نتیجه آن ملموس بود. گاهی یک مجموعه قرآنی نیروهای قوی دارد، اما منابع مالی آن ضعیف است، گاهی به عکس یک مجموعه، منابع مالی خوبی دارد، اما نیروهای توانمندی ندارد، وقتی هدف خود قرآن است، باید بتوانیم توان خود را بسیج کنیم.

این فعال قرآنی گفت: توصیه امیر مؤمنان(ع) را در نظر داشته باشیم که فرمودند: «اللَّهَ اللَّهَ فِي الْقُرْآنِ لَا يَسْبِقُكُمْ بِالْعَمَلِ بِهِ غَيْرُكُمْ». باید بتوانیم نیروهای خود را بسیج کنیم و رمز موفقیت رزمندگان ما در جبهه، اخلاص و کنار زدن منیت‌ها بود. اگر برای قران کار می‌کنیم منیتی باقی نمی‌ماند.

مدیر مؤسسه قرآنی انصار اباصالح مهدی(عج) بهبهان در پایان با بیان اینکه با وجود دوستان علاقه‌مند در شهرستان بهبهان، وضعیت فعالیت‌های قرآنی بهتر خواهد شد، گفت: در حال حاضر فعالیت‌های مجازی شهرستان در چهار حوزه قرآن کریم، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و مهدویت انجام می‌شود. برخی برنامه‌ها مانند کرسی تلاوت و جلسه تفسیر هفتگی نیز برقرار است.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری