• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

استاد مفسر محمدعلی انصاری | لنگر و راه رسيدن در

دریافت فایل

حجم: 2 MB

زمان: 9 دقیقه

بیشتر...

چيستي و امكان‌سنجي علم اقتصاد اسلامي در پرتو

 

قلمرو دانش اقتصاد گستره اي دارد كه دست كم هفت بخش از

بیشتر...

تفسیر قرآن کریم، استاد مفسر دکتر محمدعلی انصاری

تفسیر قرآن کریم،تفسیر سوره مبارکه عنکبوت
تهران: خیابان
بیشتر...

خطبه دویست و بیست و سه ، بخش چهارم

 

إِذَا رَجَفَتِ الرَّاجِفَةُ، وَ حَقَّتْ

بیشتر...

خطبه صد و نود و دو، بخش هفدهم


فَاعْتَبِرُوا بِحَالِ وَلَدِ إِسْمَاعِیلَ وَ بَنیِ
بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
77426
37756
151939020
اوقات شرعی

نمایشگاه قرآن پاسخگوی تمامی نیاز‌های قرآنی خانواده‌ها است

حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به برگزاری نمایشگاه قرآن و استقبال خانواده‌ها از آن گفت: نمایشگاه قرآن تنها نمایشگاهی است که مردم با خانواده در آن حضور پیدا می‌کنند و اصرار هم بر این است که بازدیدکنندگان با خانواده در این نمایشگاه حضور پیدا کنند.

وی با اشاره به اینکه در سایر نمایشگاه‌ها قشر خاصی حضور پیدا می‌کنند که در نمایشگاه قرآن، اینچنین نیست، افزود: نمایشگاه قرآن قابلیت این را دارد که خانواده‌ها به راحتی و با فراغ بال در آن حضور پیدا کنند و افطار خود را هم انجام دهند.

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به دلایل استقبال خانواده‌ها از نمایشگاه قرآن، گفت: یکی از اصلی ترین دلایل زمان برگزاری و ساعت آن است که تقریبا از قبل از افطار و ساعات بعد از آن شروع می‌شود.

حشمتی با بیان اینکه در 31 استان کشور همزمان با این نمایشگاه بین‌المللی، نمایشگاه‌های قرآن برگزار می‌شود، گفت: زیبایی نمایشگاه‌های قرآن به این است که حضور و ترکیبی که در آن شکل می‌گیرد متشکل از خانواده‌هاست و بخش اصلی بازدیدکنندگان آن را خانواده‌ها تشکیل می‌دهند.

وی در ادامه با اشاره به قرار دادن الگو‌هایی برای جذب خانواده‌ها در نمایشگاه قرآن، گفت: فروشگاه‌ و بازارچه‌هایی با ذوق و سلیقه بازدید‌کنندگان در نمایشگاه قرآن تعبیه شده است که خانواده‌ها به راحتی می‌توانند نیاز‌های قرآنی خود را از پرسش و پاسخ تا خرید برطرف کنند.

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: نمایشگاه قرآن پاسخگوی تمامی نیاز‌های قرآنی خانواده‌هاست به صورتی که کودکان به غرفه‌های بخش کودک و نوجوان، جوانان به بخش جوان نمایشگاه و مسن‌ترها و پدر و مادرها هم در سایر بخش‌های می‌توانند حضور یابند.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری