• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

آسمان با ابرها شکافته مى شود!

شرح آیات 25 و 26 سوره مبارکه فرقان

25وَ یَوْمَ تَشَقَّقُ

بیشتر...

نسبت دنیا و عمل،استاددکتر محمدعلی انصاری-بارگزاری

دریافت فایل صوتی

حجم: 11.9 MB

زمان: 55 دقیقه

بیشتر...

جلوه هایى از درسهاى امام سجاد ( علیه السلام )

روشنترين دليل سيماى تابناك خورشيد، پرتو فروزانى است كه از

بیشتر...

وسعت فضل و بخشش الهی

صحیفه سجادیه - دعای شماره ۲۵ - فراز ۱۱

الْمُعَوَّدِينَ

بیشتر...

مذمت حب جاه،مرحوم آیت الله شجاعی-بارگزاری 27تیر95

دریافت فایل صوتی

حجم: 3.2 MB

زمان: 30 دقیقه

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
74296
37756
151923370
اوقات شرعی

آغاز پنجمین جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان با محور «کلمه طیبه»

دبیر جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان، با اشاره به آغاز پنجمین دوره جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان، گفت: کتاب «کلمه طیبه»، محور برگزاری این دوره از جشنواره، انتخاب شده است. مهدی عباسی، معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و دبیر جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، اظهار کرد: جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان، چند سالی است که با محوریت خانواده قرآنی برگزار می‌شود و پنجمین دوره این جشنواره نیز از امروز شنبه ۱۵ اسفندماه با در نظر گرفتن اهمیت خانواده در اسلام، ضرورت توجه دانشجویان با شاخص‌های یک خانواده قرآنی و اسلامی و ضرورت توجه به سبک زندگی ایرانی اسلامی آغاز به کار خواهد کرد.
وی گفت: محوریت این دوره از جشنواره، کتاب «کلمه طیبه» است که شامل مجموعه‌ای از بیانات، دیدگاه‌ها و رهنمودهای مقام معظم رهبری، پیرامون خانواده قرآنی است و سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور متولی تدوین این اثر بوده است؛ واژه «کلمه طیبه» نیز از بیانات مقام معظم رهبری برگرفته شده است و ایشان از خانواده به عنوان کلمه طیبه یاد کرده‌اند.
وی افزود: پنجمین دوره جشنواره در بخش‌های مختلف مقاله نویسی، کتاب خوانی و نشست‌های علمی برگزار می‌شود؛ بخش مقاله‌نویسی جشنواره شامل سه محور، ماهیت و کارکردهای خانواده قرآنی در تمدن نوین اسلامی، تاثیرات تمدن‌های دیگر بر نقش، جایگاه و کارکردهای نظام خانواده و روابط بین سبک زندگی اسلامی، خانواده قرآنی و تمدن نوین اسلامی برگزار می‌شود و علاقمندان می‌توانند مقالاتشان را در این موضوعات به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند؛ مسابقه کتاب خوانی بخش دیگر جشنواره است که با محوریت کتاب کلمه طیبه برگزار می‌شود؛ البته کتاب هنوز به دلایل متعدد از جمله کمبود اعتبارات منتشر نشده اما نسخه پی دی اف آن در سایت جشنواره قابل دسترسی است و علاقمندان می‌توانند با مراجعه به سایت جشنواره کتاب را مطالعه نمایند؛ تولید اپلیکیشن کتاب نیز در دستور کار ما قرار دارد و ظرف روزهای آینده این اپلیکیشن، برای سیستم عامل‌های اندروید و آی او اس، طراحی می‌شود تا در دسترس کاربران این سیستم عامل‌ها قرار گیرد.
عباسی اظهار کرد: مسابقه کتاب خوانی در سه بخش اینترنتی، حضوری و مکاتبه‌ای برگزار می‌شود و علاقمندان برای شرکت در بخش اینترنتی مسابقه کتاب خوانی می‌توانند با مراجعه به سایت جشنواره به نشانی www.quran-std.ir در مسابقه شرکت می‌کنند.
آغاز پنجمین جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان با محور «کلمه طیبه»
وی گفت: بخش حضوری مسابقه کتاب‌خوانی نیز پس از مشخص شدن تاریخ و مکان مسابقه به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار خواهد شد و در بخش مکاتبه‌ای نیز خلاصه‌ای از کتاب به همراه پرسشنامه در روزنامه‌های سراسری به چاپ خواهد رسید و علاقمندان به حضور در این بخش می‌توانند پرسشنامه را تکمیل و به آدرس دبیرخانه ارسال نمایند؛ نشست‌های علمی جشنواره نیز با همکاری واحدهای جهاد دانشگاهی و پیرامون موضوعات مربوط به بخش مقاله نویسی و فهرست کتاب کلمه طیبه، در دانشگاه‌ها و مراکز علمی پژوهشی سراسر کشور برگزار می‌شود.
دبیر پنجمین جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان عنوان کرد: کتاب «کلمه طیبه»، ۳ بخش اصلی دارد، که بخش نخست آن مقدمه است و در سه فصل به موضوعاتی چون چیستی تمدن، ماهیت تمدن اسلامی و بازسازی تمدن اسلامی، به تمدن نوین اسلامی پرداخته است؛ بخش دوم کتاب نیز کلیات است که به دو فصل تعریف خانواده و کارکردهای خانواده اختصاص دارد و بخش آخر نیز عوامل تشکیل خانواده نام گرفته، که در آن، زمینه‌های ازدواج و تشکیل خانواده، معیارهای ازدواج، باید و نبایدهای جشن ازدواج و عوامل تحکیم خانواده مورد بحث و بررسی قرار گرفته است؛ شایان ذکر است، که تمام این مباحث با بهره گیری از فرمایشات مقام معظم رهبری تدوین شده است.
وی ادامه داد: اختتامیه این جشنواره مهرماه سال آینده برگزار می‌شود و بنابراین علاقمندان تا یکم مهرماه سال آینده فرصت شرکت در بخش اینترنتی مسابقه کتابخوانی را خواهند داشت؛ بخش حضوری مسابقه کتاب‌خوانی نیز ۳۱ شهریور ۹۵ در سراسر کشور برگزار می‌شود و علاقمندان در بخش مقاله نویسی تا پایان تیرماه ۹۵ می‌توانند چکیده مقالاتشان را ارسال نمایند و ۳۰ مرداد سال آینده نیز آخرین مهلت ارسال اصل مقالات در نظر گرفته شده است؛ دانشجویان و طلاب مخاطبان اصلی جشنواره‌اند و حضور در بخش مکاتبه‌ای مسابقه کتابخوانی نیز برای عموم آزاد خواهد بود.
یادآور می‌شود، دبیرخانه پنجمین جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان در سازمان جهاد دانشگاهی تهران تشکیل شده است و علاقمندان برای ثبت نام در جشنواره و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های ۶۶۴۹۰۳۲۹ و ۶۶۴۹۰۳۳۰ تماس بگیرند.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری