نماینده ایران در مسابقات بین المللی قرآن کشور اردن امروز به سوالات هیئت داوران پاسخ خواهد داد. به گزارش خبرگزاری بین الملی قرآن(ایکنا)، دوازدهمین دوره مسابقات بین المللی حفظ کل قرآن کریم ویژه بانوان به میزبانی کشور اردن از صبح روز نهم فروردین ماه و با برگزاری مراسم افتتاحیه آغاز شد.
در روز اول این مسابقات و بعد از برگزاری مراسم افتتاحیه شاهد برگزاری رقابت ها بودیم به طوری که در این روز نمایندگان پنج کشور با حضور در جایگاه به سوالات داوران پاسخ دادند. در این روز نمایندگانی از کشورهای فلسطین، مغرب، عربستان سعودی، مالزی و لبنان تلاوت های خود را انجام دادند.
بر اساس قرعه ای که در نظر گرفته شده است، در روز دوم این مسابقات، هشت شرکت کننده با حضور در جایگاه به سوالات هیئت داوران پاسخ خواهند داد. شرکت کنندگانی از کشورهای اندونزی، آذربایجان، عراق، بحرین، کویت، امارات و برونئی در این روز به اجرای تلاوت خود می پردازند.
همچنین زهرا قربانی، نماینده کشورمان در این مسابقات در رشته حفظ کل قرآن کریم امروز پنجشنبه، دهم فروردین ماه با حضور در جایگاه به سوالات هیئت داوران پاسخ خواهد داد.
این مسابقات که دوازدهمین دوره خود را پشت سر می گذارد تا روز ۱۴ فروردین ماه و تنها در بخش بانوان در جریان خواهد بود.
سال گذشته سما بابایی، نماینده کشورمان در این مسابقات بود که با حضور موفق خود توانست رتبه اول این مسابقات را کسب کند و افتخاری دیگر به افتخارات قرآنی خود اضافه کند.






- تـازه هـا
- آموزش قرآن
- پربازدید
- در شرح نهج البلاغه استاد مفسر دکتر محمدعلی انصاری (2850 کلیپ)
- در ویژه های احسن الحدیث
- در شرح نهج البلاغه استاد مفسر دکتر محمدعلی انصاری (2850 کلیپ)
- در علما و دانشمندان شیعه
- در شرح نهج البلاغه
- در نکات و تفاسیر قرآنی
- در شرح نهج البلاغه استاد مفسر دکتر محمدعلی انصاری (2850 کلیپ)
- در نکات و تفاسیر قرآنی
- در ویژه های احسن الحدیث
- در کلیپ صوتی و تصویری
نگرشی اخلاقی بر رخداد خجستۀ مبعث، آیت الله العظمی
اصلاح ذات البین
شرح آیه یکم سوره مبارکه انفال
1یَسْئَلُونَکَ عَنِ
مقام لدنی حضرت زینب (سلام الله علیها) ، حجت
خطبه صد و هفتاد و سه، بخش دوم
أُوصِیکُمْ عِبَادَ اللهِ بِتَقْوَى اللهِ فَإِنَّهَا
کیفر آنها که به جان و مال مردم حمله مى برند
شرح آیات 33 و 34 سوره مبارکه المائده
33- إِنَّمَا














