• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

نیایش و دعا برای همسایگان و دوستان

 
اللهم صل علي محمد و آله ، و تولني في جيراني و موالي
بیشتر...

خطبه صد و دو، بخش اول

 

وَ ذلِکَ یَوْمٌ یَجْمَعُ اللهُ فِیهِ الأَوَّلِینَ وَ

بیشتر...

پراکندگى یهود

شرح آیات 167 و 168 سوره مبارکه اعراف

167وَ إِذْ تَأَذَّنَ

بیشتر...

خطبه صد و هفتاد و شش، بخش دوم

 

وَاعْلَمُوا ـ عِبَادَاللهِ ـ أَنَّ الْمُؤْمِنَ لاَ

بیشتر...

فاصله ی میان ایمان و کفر، آیت الله مکارم

دریافت فایل

زمان: 72 دقیقه

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
50606
37756
151804920
اوقات شرعی

شنیدن قرآن با صوت خوش تأثیرات عجیبی در روان مخاطب دارد

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد حاج‌ابوالقاسم گفت: شنیدن قرآن، خصوصا با صوت خوش تأثیرات عجیبی در روان مخاطب دارد و این مطلبی است که بارها شاهد آن بودیم. به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد حاج‌ابوالقاسم در مراسم افتتاحیه دارالقرآن حوزه علمیه امام محمدباقر(ع) قم، گفت: شنیدن قرآن، خصوصا با صوت خوش تأثیرات عجیبی در روان مخاطب دارد و این مطلبی است که بارها شاهد آن بودیم.
داور بین‌المللی قرآن کریم و عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به سفرهای قرآنی خود به کشورهای اسلامی، عنوان کرد: در یکی از سفرها که با جمعی از دوستان جهت ارائه مقاله در دانشگاه الزیتونیه به کشور تونس رفته بودیم، در ابتدای یکی از جلسات به تلاوت قرآن پرداختم که حاضران بعد از اتمام تلاوت به من گفتند تأثیر این تلاوت قرآن بسیار بیشتر از مقالات بود.
این عضو شورای عالی قرآن در ادامه با بیان استقبال مردم در کشورهای اروپایی از قرآن کریم، گفت: در یک دهه محرم که به بلژیک سفر کرده بودم، در ابتدای جلسه‌ای با موضوع تقریب مذاهب اسلامی به تلاوت قرآن پرداختم؛ بعد از تلاوت من چند سخنرانی و اجرای برنامه صورت گرفت و ساعاتی از تلاوت من می‌گذشت اما پس از پایان جلسه تعداد بسیاری از حاضران به سمت من آمدند و به نحوی می‌خواستند به‌خاطر تلاوت زیبا از من تشکر کنند.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسن زهدی علیپور نیز در این مراسم عنوان کرد: اگر امثال شما و قشر روحانی جامعه ارتباط بالا و انس با قرآن داشته باشند می‌توان انس با قرآن را از مردم انتظار داشت.
وی در ادامه با اشاره به تأثیر تلاوت قرآن در جلسات روضه و سخنرانی، گفت: در دهه هفتاد مقام معظم رهبری به تعدادی از قاریان روحانی فرمودند در ابتدای سخنرانی خود دقایقی به تلاوت قرآن بپردازید و من پس از این کار متوجه شوق مردم به شنیدن قرآن با صوت خوش و جذب قلوب آن‌ها به قرآن شدم.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری