• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

شیخ مرتضی انصاری

شیخ مرتضی انصاری با نام کامل شیخ مرتضی انصاری شوشتری

بیشتر...

معجزات حضرت موسي(ع) بر فرعون و قبطيان

بیشتر...

نقل به معنا در قرآن

«نقل به معنا» يعنى گزارشگر، مضمون و محتوا را به شنونده

بیشتر...

امتحانات و انواع و اقسام آن، آیت الله مکارم

دریافت فایل صوتی

حجم: 6.5 MB

زمان: 56 دقیقه

بیشتر...

فرعون خود را براى مبارزه نهایى آماده مى کند

شرح آیات 56 لغایت 64 سوره مبارکه طه

56وَ لَقَدْ

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
68221
37756
151892995
اوقات شرعی

تفسیر موضوعی ۳۰ جلدی قرآن منتشر می‎شود

علی اصغر مصطفوی، مسئول دفتر موسسه جامعه العلوم القرآن در گفت‎و‎گو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن (ایکنا) گفت: این مجموعه 30 جلدی در دست چاپ است و تا پایان امسال منتشر خواهد شد.

وی ادامه داد: این تفسیر، اثر آیت‌الله محمد صادقی تهرانی است که در ایام حیات ایشان نگارش شده است و کارهای نهایی آن در حال انجام است تا بتوانیم در سال جاری آن را روانه بازار نشر کنیم.

مصطفوی بیان کرد: این تفسیر شامل موضوعات مختلفی مانند توحید، نبوت و امامت و قصص انبیاء مانند حضرت نوح(ع) و ... است که برخی موضوعات بیشتر از یک جلد می‎شود.

وی اظهار کرد: تألیف 30 جلد تفسیر الفرقان به زبان عربی و تنظیم تفسیر موضوعی 30 جلدی آن، تفسیر البلاغ که فشرده تفسیر قرآن به قرآن است و ترجمان وحی (ترجمان فارسی قرآن کریم)، تفسیر ترجمان فرقان (تفسیر مختصر فارسی قرآن کریم) از جمله دیگر آثار این عالم قرآن پژوه است.

وی افزود: همچنین حدود 60 سال تدریس تفسیر قرآن به زبان‌های فارسی و عربی در حوزه‌های علمیه قم، تهران، نجف، مکه، مدینه، بیروت، سوریه و تالیف بیش از 150 عنوان کتاب فقهی، اصولی و غیره از جمله خدمات آیت الله صادقی تهرانی است.

مصطفوی همچنین از تالیف کتاب «متافیزیک و ماتریالیسم» خبر داد و افزود: در این کتاب به تبیین دو مقوله مهم معنویت‎گرایی و دنیاگرایی  و نسبت و رابطه میان آن دو پرداخته است.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری